Looking For Anything Specific?

Marcelo Guedes Beşiktaş : Marcelo Guedes'in sakatlığında son durum - Beşiktaş Haberleri / Marcelo guedes sezon içinde lyon taraftarıyla ciddi biçimde kapışmıştı.

Marcelo Guedes Beşiktaş : Marcelo Guedes'in sakatlığında son durum - Beşiktaş Haberleri / Marcelo guedes sezon içinde lyon taraftarıyla ciddi biçimde kapışmıştı.. Haberler beşiktaş kararsız marcelo guedes. Marcelo antônio guedes filho bilinen adıyla marcelo (d. Beşiktaş ile ilgili son haberleri yeni transferimizden alın. Kariyer sayfasında marcelo antônio guedes filho isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk onbirde. Beşiktaş marcelo guedes için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Brezilyalı futbolcu, beşiktaş'ı özleyeceğini söyledi. .döneminin kapanması saatler kala, almanya'nın hannover takımında forma giyen 28 yaşındaki stoper marcelo guedes 'i transfer etti. Buradaki 2 sezonumda çok iyi arkadaşlıklar edindim. Beşiktaş ile ilgili son haberleri yeni transferimizden alın. Son dönemlerde beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen marcelo guedes, siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı.

Marcelo Guedes Beşiktaş'ta | Hür Haber
Marcelo Guedes Beşiktaş'ta | Hür Haber from www.hurhaber.com
''sizi özledik'' dedi, kalp gönderdi. Marcelo antônio guedes filho bilinen adıyla marcelo (d. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Beşiktaş, marcelo guedes'i 7 milyon euro 'nakit' paraya lyon'a sattı. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Brezilyalı futbolcu, beşiktaş'ı özleyeceğini söyledi. .bundesliga takımlarından hannover 96 forması giyen marcelo guedes ile her konuda anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ın almanya'nın hannover 96 takımından sezon sonuna kadar kiraladığı marcelo guedes, i̇stanbul'da.

Lyon'a transfer olan marcelo, sabah fransa'ya gitti.

Beşiktaş, hannover'in brezilyalı stoperi marcelo guedes'i kadrosuna kattı. Elmalı'daki skandalın ardından ünlü isimler is. Kariyerini sürdürdüğü lyon'da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen marcelo, devre. Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan marcelo için beşiktaş yönetimi harekete geçti. 20 mayıs 1987), stoper mevkinde forma giyen brezilyalı futbolcudur. Beşiktaş ile ilgili son haberleri yeni transferimizden alın. Lyon'a transfer olan marcelo, sabah fransa'ya gitti. 28 yaşındaki brezilyalı stoper, saat 22.00'de i̇stanbul atatürk havalimanı'na geldi. Marcelo guedes'in beşiktaş ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, marcelo'nun transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 5.5 milyon euro olarak görülmekte. Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan marcelo için beşiktaş yönetimi harekete geçti. Beşiktaş'ta oynadığı dönemde taraftarın sevdiği isimlerden biri haline gelen ve daha sonra fransa'nın lyon takımına transfer olan marcelo guedes için çirkin bir pankart açıldı. 32 yaşındaki brezilyalı oyuncu, hem fransa'daki yaşantısı hem de beşiktaş'la ilgili şunları söyledi Beşiktaş marcelo guedes için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan marcelo için beşiktaş yönetimi harekete geçti. 2 yıl önce geldiğinde küme düşen takımdan stoper mi alınır denildi. Beşiktaş eski stoperi marcelo guedes'i tekrar kadrosuna katarak savunmasına güç kattı. ''sizi özledik'' dedi, kalp gönderdi. Oysa ki performansıyla herkesi susturdu ve takımın vazgeçilmezi haline geldi.

File:Marcelo Guedes 2009.jpg - Wikimedia Commons
File:Marcelo Guedes 2009.jpg - Wikimedia Commons from upload.wikimedia.org
Elmalı'daki skandalın ardından ünlü isimler is. Kariyerini sürdürdüğü lyon'da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen marcelo, devre. Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan marcelo için beşiktaş yönetimi harekete geçti. Beşiktaş, marcelo karşılığında milosevic'i alman ekibine verecek. Kariyer sayfasında marcelo antônio guedes filho isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk onbirde. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. İstanbul'u ziyaret eden beşiktaş'ın eski yıldızı marcelo guedes, taraftara mesaj gönderdi: 20 mayıs 1987), stoper mevkinde forma giyen brezilyalı futbolcudur.

Marcelo antônio guedes filho bilinen adıyla marcelo (d.

Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Marcelo guedes sezon içinde lyon taraftarıyla ciddi biçimde kapışmıştı. .üzerine ayrılmaya karar veren marcelo guedes i̇çin beşiktaş yönetimi harekete geçti. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Kariyerini sürdürdüğü lyon'da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen marcelo, devre. İstanbul'u ziyaret eden beşiktaş'ın eski yıldızı marcelo guedes, taraftara mesaj gönderdi: Brezilyalı futbolcu, beşiktaş'ı özleyeceğini söyledi. Lyon tribünleri ile sıkıntılar yaşayan marcelo'nun beşiktaş'a döneceği iddia edildi. Buradaki 2 sezonumda çok iyi arkadaşlıklar edindim. .döneminin kapanması saatler kala, almanya'nın hannover takımında forma giyen 28 yaşındaki stoper marcelo guedes 'i transfer etti. Marcelo antonio guedes filho'yu tanıyalım. .bundesliga takımlarından hannover 96 forması giyen marcelo guedes ile her konuda anlaşmaya vardı. Kapanması saatler kala, almanya'nın hannovertakımında forma giyen 28 yaşındaki stoper marcelo guedes'i transfer etti.

Elmalı'daki skandalın ardından ünlü isimler is. Buradaki 2 sezonumda çok iyi arkadaşlıklar edindim. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Lyon'a transfer olan marcelo, sabah fransa'ya gitti.

Marcelo Guedes, Beşiktaş'ın doğum gününü unutmadı - Yeni Akit
Marcelo Guedes, Beşiktaş'ın doğum gününü unutmadı - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
.döneminin kapanması saatler kala, almanya'nın hannover takımında forma giyen 28 yaşındaki stoper marcelo guedes 'i transfer etti. .üzerine ayrılmaya karar veren marcelo guedes i̇çin beşiktaş yönetimi harekete geçti. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Marcelo'nun eşi tatiane guedes, yaptıkları tatilden bir paylaşım yaparken bir beşiktaş taraftarı ''beşiktaş'a gelin. Lyon tribünleri ile sıkıntılar yaşayan marcelo'nun beşiktaş'a döneceği iddia edildi. Marcelo guedes'in beşiktaş ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, marcelo'nun transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 5.5 milyon euro olarak görülmekte. Marcelo antônio guedes filho bilinen adıyla marcelo (d. Güncel performans bilgileri marcelo (olympique lyon) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar.

Marcelo guedes beşiktaş ile messenger'da iletişime geç.

Bundesliga ekiplerinden hannover 96'dan kiralanan brezilyalı stoper marcelo guedes, oynadığı 29 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni sezonda da beşiktaş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş'ta marcelo guedes sesleri yeniden yükselmeye başladı. Buradaki 2 sezonumda çok iyi arkadaşlıklar edindim. .döneminin kapanması saatler kala, almanya'nın hannover takımında forma giyen 28 yaşındaki stoper marcelo guedes 'i transfer etti. Son dönemlerde beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen marcelo guedes, siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Marcelo'nun eşi tatiane guedes, yaptıkları tatilden bir paylaşım yaparken bir beşiktaş taraftarı ''beşiktaş'a gelin. Marcelo guedes beşiktaş'a gelmek i̇stiyor. beşiktaş, marcelo ile görüşmelere başladı. Beşiktaş marcelo guedes için görüşmelere başlandığını açıkladı. Beşiktaş'ta oynadığı dönemde taraftarın sevdiği isimlerden biri haline gelen ve daha sonra fransa'nın lyon takımına transfer olan marcelo guedes için çirkin bir pankart açıldı. Kariyerini sürdürdüğü lyon'da, taraftarlarla yaşadığı sorunların ardından ayrılma kararı aldığı öğrenilen marcelo, devre. Beşiktaş eski stoperi marcelo guedes'i tekrar kadrosuna katarak savunmasına güç kattı. Lyon'da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan marcelo için beşiktaş yönetimi harekete geçti. .bundesliga takımlarından hannover 96 forması giyen marcelo guedes ile her konuda anlaşmaya vardı.

32 yaşındaki brezilyalı oyuncu, hem fransa'daki yaşantısı hem de beşiktaş'la ilgili şunları söyledi marcelo guedes. Beşiktaş ile ilgili son haberleri yeni transferimizden alın.

Posting Komentar

0 Komentar